Comentari dimarts

 Es una joia anunciar-vos que dimarts dia 5 de setembre ens retrobarem com sempre a 2/4 de vuit del vespre al grup de pregària Bona Nova de la Renovació Carismàtica. Allí tindrem el goig de veure a tots els germans i de lloar i pregar junts al Senyor que tan de bé ens reporta. Vivim temps convulsos, però la ciutadania crida “no tinc por” i nosaltres amb el Senyor a més a més de no tenir por, tenim esperança i tenim l’alegria que Ell ens dona i que el rostre del germà reflecteix. Es el Crist qui ens crida i en Crist en qui confiem perquè pel do de la fe sabem que Ell no ens decebrà.

Us esperem a tots aquest dimarts, tindrem una estona per a compartir testimonis del que el Senyor ha fet a cadascú de nosaltres aquest estiu.

Comencem d’aquesta manera el curs 2017/18.

(Equip de Servidors Bona Nova).

Text per a meditar:

” El nom de Jesús ens treu de la religió cultural i, fins i tot de la racional. Una religió que tingui a Déu com advocació no ens distingeix del budisme o mahometisme o qualsevol altra religió. Déu existeix en totes les religions, existeix  en la filosofia i aquest nom està inscrit en les entranyes més profundes de l’ésser humà des del primer dia de la seva creació. Ara bé, un Déu que ho omple tot, no omple res, no cobreix les nostres aberracions. En nom de Déu es cometen diàriament milers d’atrocitats.
Per això Déu Pare ens ha enviat el seu fill Jesucrist en carn humana tan tangible i li ha donat plena autoritat al cel ia la terra. Invocar el nom del Senyor no és una cosa cultural. Implica una submissió, un lliurament de la persona, una adhesió radical. En dir Jesús és el meu Senyor, faig la història present, el concepte el faig vida, la meva fe la faig real fins al punt que puc donar la meva vida per ella. Aquest “meu” introdueix Jesús en el meu cor i en la meva vida. El kerigma en què vam anunciar el senyoriu de Jesús requereix una submissió total de la persona i no una submissió intel·lectual sinó vital. (Del llibre ” Espiritualitat carismàtica de Chus Villarroel) “